vant, mistet, returnert

Jeg vet helt ærlig ikke hva jeg skal si, da jeg fikk mailen fra outland i dag om at de hadde fått inn gavekortet mitt og at det lå å ventet på meg, lo jeg hysterisk. Jeg sendte mailen til dem mest fordi det ville ha hvert idiotisk om den dukket opp, at ingen brukte det. Jeg hadde ingen tro på at noen ville plukke opp et gavekort på gata, ta det med inn i butikken som lå der og levere det i kassa.

Det var et gavekort på 200 kre til oslokino uten navn. Kan hende jeg mistet det inne i butikken, da er det mer forståelig at det ble levert inn.

Men siden det var så overraskende, ble gleden så mye større. Jeg ble ikke lei meg når jeg mistet kortet, litt oppgitt og håpet noen ville bruke det på noe moro, men jeg ble ekstremt glad når jeg fikk det tilbake.

Nå skal jeg prøve å holde kontroll på det frem til 3.nov, da skal jeg prøve å stå opp og kjøpe billetter til hungergames 2 premieren, tror det blir gratis kino på vennene som skal være med.
Én kommentar

Mediapusan

29.10.2013 kl.21:07

ha en fin kveld :D

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits