jeg vant, og jeg mistet

Da jeg fikk mail om at jeg hadde vunnet et gavekort på 200 kr til oslo kino, men måtte hente det selv. Ja da kledde jeg på meg og kjørte ned i oslo sentrum. På et kjempe fint lokale (ung) fikk jeg utlevert gavekortet og jeg puttet det i sekken min. Når jeg kom hjem var det ikke noe gavekort å se.

Siden jeg skulle kjøre hjem etter at sola var gått ned hadde jeg tatt med meg en ekstra jakke, noe jeg satte utrolig pris på på kjøreturen opp igjen. Men når jeg tok på meg jakken utenfor outland må gavekortet ha falt ut av sekken og havnet under rullestolen.

Håper de som finner det enten leverer det inn til outland ( har sendt dem mail) eller koser seg fint på filmen de drar på, husk at det går ut 8.nov så du har ikke lang tid på deg.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits