jammen, det er ikke min feil

Siden jeg først er inne i den sinte sirkel...

for to dager siden var jeg å handlet på rema 1000 med den elektriske rullestolen. Jeg hadde planlagt å kjøre ut ved siden av meg hvor det var en åpen parkeringsplass, men så kom det en bil å parkerte før jeg rakk å kjøre ut. Siden jeg ikkekunne si så mye på at de parkerte på parkeringsplassen, startet jeg den kompliserte ryggingen langs alle bilene. Heldigvis sendte jeg et blikk helt bort til enden og så at en bil hadde parkert der også, jeg var nok en gang sperret inne.

Da damene som hadde parkert kom ut av bilen, fortalte jeg at de hadde sperret meg inne. Og den første reaksjonen til en av dem var en sutrete start på en remse av hvordan de ikke hadde gjort noe galt. Det tok meg utrolig mye krefter å ikke svare tilbake, jeg vet da vel det, men dere er de eneste som er her nå, så dere er den eneste muligheten jeg har til å få flyttet en meter på en bil så jeg kan komme ut.

Utrolig for egoistiske folk er, nei er ikke mitt problem, jeg har ikke parkert feil, så sitt heller her i regnet og vent i 30 minutter på at en annen fører kommer ut og flytter bilen sin, jeg gidder ikke å slippe deg ut.

Jeg sa faktisk at jeg viste at det var bilen på enden som hadde parkert feil og det kom faktisk en annen fører å flyttet bilen sin, så jeg satt ikke der i 30 min (noe du fort kan gjøre), men tenk å ville ta den krangelen med en rullestol bruker som er innelåst.  

ps: mest sint på rema som har lagt opp parkeringsplassen slik

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits