pokèmon Y mine første tanker

jeg elsker det. tror ikke jeg har følt så stor glede over å spille pokèmon siden jeg fikk mitt første pokèmon spill (som var crystal 2. gen) 

jeg startet opp med en  Chespin, jeg valgte denne fordi jeg regner med at kusina mi har valgt ild pokèmonen og det hadde hvert dumt om vi valgte samme. Hun velger alltid ild, jeg pleier å bytte på mellom ild og gress. Følte ikke for å starte med en frosk.

Hittil har spillet minnet meg mye om de første spillene. Mini by, liten by uten gym og for å komme til første gym må du igjennom en mørk skog. Grafikken ser selvfølgelig mye bedre, og du reiser med 4 venner ( du går ikke sammen med alle 4, men dere samles innimellom)

men min største glede var nok å møte igjen de gamle kjente. Når selv de første pokèmonene jeg møter minner meg om mitt første spill, er det moro. Men det blir ikke kjedelig for de har fylt opp med nyere generasjoner også, så det er mange muligheter. Har ikke kommet meg igjennom skogen enda og har allerede 13 pokèmon (ingen utviklinger).

 

Spillet gir deg ingen illusjoner om at å slåss ikke har konsekvenser, jeg kjenner det gjør litt vondt i hjertet mitt når de slåtte pokèmonene faller sammen og forsvinner. 

#spill #pokèmon #pokemon #pokèmony #pokemony 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits