drama i naboblokka

Da jeg gikk ut med søpla, så jeg at det var en politibil parkert ved siden av blokka mi. min første tanke var at nå skjedde det noe her igjen, men etter rask vurdering kom jeg på bedre tanker. Politibilen sto merkelig parkert på siden av blokka og ikke foran slik de tidligere har gjort, den sto veldig ulovlig så jeg forsto den var på jobb.

Det mest logiske hadde hvert om den skulle til blokka ved siden av, selv om det var mer en nok plass til å parkere uten for den også. Når søpla var plukket og første bilde tatt bestemte jeg meg for å la nysgjerrigheten ta overhånd og jeg tittet rundt søppelhuset. Forklaringen på hvorfor den sto parkert som den gjorde, det sto en større politibil foran naboblokka.

Det var så langt jeg lot nysgjerrigheten ta meg, jeg er ikke en person som graver i andres saker, holder med å vite at det var der og ikke her.  (vel så om det sto noe på twitter) 


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits