amor bingo breaks my heart

Jeg trodde det var utrolig at jeg vant på amor bingo, jeg spilte jo fordi jeg hadde hørt historien om han som vant på gratis pengene sine, men jeg trodde ikke noe på det. Og jeg kjedet meg, det var også et viktig poeng.

Å vinne hoved premien 3 ganger alene i løpet av noen timer er nok ikke så vanlig, og jeg var ikke så overasket over kravet deres om bruk av penger for å få utbetalt. Men jeg skal love dere, det er lettere å få penger ut av nav enn av denne siden.

De kravene de har for å kunne identifisere brukerne sine er langt verre enn det politiet eller militæret noen gang ville be om. Og dette må du sende til kundeservice på usikkert mail, men de garanterer at informasjonen er trygg!!!

i mellomtiden avlyser de overføringen din slik at du kanskje blir fristet til å bare spille litt til, ikke faen. Etter en runde med mailer om påpeking av hva de faktisk ber meg om gir jeg meg mot at jeg får sladde deler av bankkortet mitt. Men ikke tro at kampen er over for det.

Nå skal jeg sitte stille og smile frem til jeg får pengene mine, de har nemlig ikke bestemt seg for om jeg skal få lov til å få dem enda. Så skal jeg ta en ny kraftigere runde med dem, om personvernloven, forbruker rettigheter og sunn fornuft.

Leter de opp dette innlegget og tar det som en trussel for å holde tilbake pengene, ja da er de ikke bare utspekulerte og vanskelige, da er de dumme også.

 

 

Ps: lurer du på hvordan dette kan knuse hjertet mitt, jo jeg har asberger og blir dårlig av at ting ikke er som de skal.  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits