film kveld på gimle kinoJeg må nok innrømme at dette ikke er en film jeg ville ha valgt å se på på kino, den var interessant og humoristisk, men for meg hadde det passet bedre å se den hjemme hvor jeg kunne ta små pauser og strikket til. Men jeg vet nå veldig mye om overgangsalderen og hvordan den kan møtes. Jeg var ikke forberedt på panelet etterpå, dette var kjedelig. En haug med idiotiske mennesker som spør spørsmål filmen besvarte og de bare hadde giddet å følge med, men all ære til legene som stilte opp.


De som arrangerte dette vet tydeligvis ikke hva en canape er, men vi fikk en appatizer. Og en hel flaske eplemost til de som ikke drakk alkohol :-)Goodibagen var god da, og gjorde hele turen verdt det. Selskapet hadde også mye å si for en fin kveld.

freebies utenfor goodiebag:

volvat stress hjerte
volvat plaster pakke
advanced skin terapy 15 ml

goodiebag:

mye reklame
oatly kalsium havredrikk
N.A fruitbar
 floradix hearb tea
floradix kalsium-magnesium 10 ml
foradix formula jern og vitaminer 10 ml
floradix magnesium 10 ml
floradix alpenkraft urtesiruo 10 ml
decleor parfyme og ansiktskrem prøve
spa design neglebånds olje 25 ml
citrus-hamamelis hand and body care 75 ml
snack a jacks 
boa
 

2 kommentarer

xtag

24.05.2015 kl.02:45

vi har ikke servering av drikke på vår kino. nå fikk jeg lyst og bo i oslo

Linn Helene

24.05.2015 kl.15:51

xtag: det er bare en kino som gimle kino. der alle de rike gikk på kino i gamledager. jeg liker de tradisjonelle salene best.

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits