hyggelig wake up call

Jeg blir alltid like forvirret når noen ringer og vekker meg, i nesten alle tilfeller er det offentlige kontorer som bare prater tull, altså sikkert viktig, men for mye og for fort for meg å få med meg i det jeg våkner. Egentlig burde jeg ikke ta telefonen, men jeg gjør det i tilfelle jeg får slike samtaler som jeg fikk i dag.

En dame ringer og forteller meg at jeg har vunnet billetter til en event om 5 timer. Jeg påpekte at det var kort varsel og det viste seg at den originale vinneren hadde trukket seg. Ja jeg skal nok klare å komme meg til gimle kino klokken 17.00. navnet på den jeg skal ha med meg? Vel det kan ta litt tid for her må det jobbes for å finne noen som vil og kan.

Så var det å sette seg på datamaskinen og prøve å finne ut av hva jeg egentlig har vunnet og sagt ja til. En hormonell aften på gimle. Film: hot flash havoc en dokumentar om overgangsalderen som faktisk virker ganske morsom. Event som jeg elsker å dra på og selvfølgelig goodiebags. Skal nok bli en fin kveld.

Feberen? Jeg tror den forsvant i natt, hvis den kommer tilbake er det ikke før på kvelden igjen og da pakker jeg sammen paracet og biter tennene sammen. Jeg klarer ikke en dag til, jeg holder på å løpe på veggen.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits