fever insomnia

Når jeg blir syk, slutter jeg å sove. Heldigvis har jeg nå lært at de nye sove tablettene overvinner denne rare tingen kroppen min har.
Når jeg får feber, får jeg en følelse av at jeg kan gjøre hva som helst. At jeg har ubegrenset med energi og blir gira, helt til jeg prøver å reise meg opp og noen slår på en tyngdekraft som er 100 ganger sterkere enn normal.

Jeg takler ikke å være syk på denne måten, jeg farter rundt og prøver å gjøre ting. Svimmelheten gjør alle oppgaver til en kjempestor utfordring, men så fort jeg setter meg ned å får ro vil jeg opp igjen. Om jeg faktisk klarer å holde meg sammen lenge nok til å gjøre noe, faller jeg sammen på gulvet når jeg er ferdig og gråter av utmattelse.

Jeg liker IKKE feber, det er forvirrende.  

Nå skal jeg ta medisinene mine, så jeg sovner nok om 2-3 timer.... natta

2 kommentarer

Lotta Salbuvik

14.10.2013 kl.12:23

God bedring!

Linn Helene

14.10.2013 kl.13:42

Lotta Salbuvik: takk

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits