film: the riverbank

Ikke et bilde og ikke en trailer klarte jeg å finne for denne filmen, men det er ikke så farlig for den var ikke noe spesielt. Jeg trodde jeg skulle få se en thriller om en dame som etter at stemoren døde, fant ut hjemligheter om seg selv, moren og en mystisk forsvinning. Og jeg gjorde vel egentlig også det.

Hun reiste ut av den lille byen uten å se seg bakover, men da stemoren hennes dør bestemmer hun seg for å reise tilbake. Hun har et anstrengt forhold til faren og velkomsten er ikke akkurat super. Stemoren hennes som var hennes mor sin søster har etterlatt huset sitt til henne og moren hennes, men ingen har sett moren siden hun forlot familien når hun var en jentunge.

For å få solgt huset må hun enten finne moren eller få henne erklært død, og mens hun jakter på informasjon om henne blir det klart at stemoren ble drept.

Når hun graver litt dypere, finner hun ut at moren hadde en elsker til og fra, hun hadde byttet på å gå fra faren til elskeren og omvendt. Dette var ingen hjemlighet for noen, når hun forsvant, forsvant hun opp til et år.

Filmen var sikkert grei nok, jeg så den i hvert fall ferdig. Men det var ingen form for spenning i filmen, dette var ren drama.Det at filmen nesten ikke er å finne spor av på nett og på imdb under under plot keywords, står det bare at tittelen har to ord i seg sier kanskje mer en nok. 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits