Jeg vil ikke holde senga!!!

I dag våknet jeg, prøvde å snu på meg og fant ut at dette nesten var umulig og forsto at det så mørkt ut for denne dagen. Jeg prøvde å sovne igjen slik at jeg kunne få litt mere krefter, men jeg var ikke slik trøtt og jeg ble bare liggende der i 90 minutter før jeg klarte å sette meg opp. Dagens første store utfordring, å sette seg opp føltes som å presse mot flere ton som presset meg nedover igjen og jeg vurderte faktisk å gi opp å bare bli liggende.

 

Men jeg har ikke mangel på viljestyrke og jeg klarte å komme meg opp og gå til badet, men nå var jeg så utslitt at verden surret foran øynene mine og jeg hadde kramper flere steder i kroppen. Greit tenker jeg stille for meg selv, jeg har en dag hvor jeg ikke skal gå eller stå noe særlig, det er nemlig farlig, jeg kan falle om når som helst. Jeg skal bare bruke stolene som er anfall sikre ( ikke triller avgårde og har gode støtter på sidene så jeg ikke faller ut, og jeg skal slappe av.
Dette er ikke et tilbakefall, det er bare effekten av helga, jeg hadde en super helg og angrer ikke. Ser på dette som en påminnelse om hva jeg kjemper mot.

Én kommentar

madde85

07.10.2013 kl.14:33

Huff

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits