film: Snowmageddon

Det virkelig irriterer meg når beskrivelsene av filmene ikke passer med innholdet, greit nok skal jeg innrømme at filmen handlet om det jeg trodde, men når beskrivelsen sier at når de ristet på kulen startet det å snø, burde det i hvert fall bli ristet på en kule eller snø en gang i løpet av filmen.

I en liten by i Alaska bor det en familie på fire + en hund. Det er rett før jul og forberedelsene er godt i gang. Det er ikke en alt for stor overraskelse at noen legger igjen en pakke utenfor døra, men de aner egentlig ikke hvem den kom fra. Inne i pakken er det en snøkule og inne i kulen er kopi av byen de bor i. Når gutten trekker opp trekkverket på undersiden, starter det å skje katastrofer både inni og utenfor snøkulen.

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits