teknisk oppdatering dag

I dag har jeg hatt en liten teknisk oppdatering hom meg og mamma. Først og fremt har jeg hatt en ipad å sette opp, og for å få de gamle programmene mine måtte jeg koble de andre dingsene til maskinen og da ville de selvfølgelig oppgradere seg til ios 7. jeg jobber fortsatt med dette, nedlatinger tar litt tid.

Jeg satt å surfet på gjerigknark.com da jeg kom over tilbudet om å prøve viasat kanalene gratis en måned. Siden jeg måtte inn på get sidene for å gjøre dette, tenkte jeg at jeg skulle ta meg av alle problemene til mamma, og samtidig oppdaterte jeg boksen min. Ingen ting er mer effektivt mot en full boks enn å bare bytte den ut. Har jeg ikke sett på det de 3 årene de har ligget der, kommer jeg nok ikke til å savne det heller.

Så nå er både jeg og mamma oppgradert.

Synes det er sykt av get å ta 500 kr i etableringsgebyr når du oppgraderer.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits