snill jente

Jeg sto å så på at de gjorde klart til loppemarked oppe på skolen, og plutselig fikk jeg et inn fall om å ta en av eskene med billy blader å kjøre bort til dem. Egentlig er det meningen at jeg skal selge bladene og jeg har jobbet hardt med å dokumentere hvilke jeg har, ta bilder osv... all denne jobben var bortkastet siden jeg nå må gjøre det på nytt siden jeg bare tok en av eskene.

Jeg viste at om jeg tenkte på dette ville jeg ombestemte meg så jeg fortet meg ut av døren og strevde hardt med å få banankassen full av blader på rullestolen.

 

De ble veldig glade der borte og det gjorde meg glad. Gleder meg til loppemarked i morgen, men usikker på om jeg gidder å bla igjennom billy bladene denne gangen.
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits