bok festival, midt i oslo

Det føltes som om jeg kom til en veldig liten festival, men når jeg tenker etter har den blitt veldig stor med årene, jeg var nok bare størrelse blind etter den forrige festivalen.

Her var det mange butikker som hadde sine egne telt hvor de hadde salg, noen forlag tror jeg også var å se. Jeg var innom teltene å så, men må innrømme at jeg var ganske sliten så det ble raske runder. Det var en konkurranse fra ordnet, med noen sykt vanskelige spørsmål, men koste meg litt med dem.

Ble to små kjøp, men ingenting til meg.

 

Det var bok lesning ett sted og noe spennende som skjedde på en sene/rom lignende greie de hadde bygget over spikersuppa. Men jeg kom meg ikke inn for å se hva det var, gadd ikke å sette verden i sving for å få meg inn når jeg var så sliten, så jeg kjørte hjem.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits