dagens innkjøp og freebies

Selv om hovedfokuset med byturen var de to festivalene, fikk jeg kommet meg igjennom en del andre butikker også. Jeg var på lush og byttet inn 5 rene krukker mot en ansiktsmaske, her fikk jeg også en liten prøve. Jeg fikk en kjeks pakke av informasjonskontoret på byporten og en twist sjokolade da jeg stemte på årets julefarge hos PM. Inne på matfestivalen fikk jeg meg også en potet til baking fra fremtiden i våre hender, de hadde et bord med mat som hadde gått ut på dato og skulle kastes. Poteter går ikke ut på dato?

(tenk at all denne maten skulle kastes)

gratis!!!På vei til matfestivalen var jeg innom steinbutikken i Kirkeristen, her kjøpte jeg med ametystperler. På veien hjem fra bokfestivalen var jeg innom panduro og kjøpte litt hobby artikler, kjøpte to ting på bokfestivalen, en til adventskalenderen min og en bursdagsgave.
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits