oppe og hopper

Så her sitter jeg.07.30 og er helt ferdig med morgen rutinene mine. Det er en time siden jeg sto opp og jeg sitter her ganske forvirret. Det er ikke bare jeg som er forvirret, jeg har to katter her også som ikke forstår hva jeg gjør oppe, jeg skal jo egentlig sove til 11 minst. Sannheten er at jeg våknet, fikk ikke sove igjen og istedenfor å ta den lange krangelen med kroppen tenkte jeg at jeg kunne prøve å stå opp. forsiktig prøvde jeg å gå litt, så drikke litt, og så innså jeg at hodepinen og anfallene ikke kom så jeg slappet av og bestemte meg for å gi 6 timers søvn en sjanse.

 

Det er umulig å spå hvordan dette vil virke inn på dagen min, kanskje må jeg legge meg igjen ved 12 tiden, men jeg føler jeg må prøve innimellom. Jeg føler det er så liten tid i døgnet, noe det også er når du sover minst 12 av timene.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits