mini ipad fra krf

Jeg lo litt sammen med familien min da jeg fortalte dem om hvor vanskelig jeg hadde hatt det ved KrF standen, og hvor sta jeg var for å være med i konkurransen deres. Vi lo fordi jeg sa det hadde hvert typisk meg å vinne konkurransen etter å ha hvert så sta på å få være med, familien min var enig, mest fordi de mener det er typisk meg og vinne.

I dag fikk jeg telefonen om at jeg hadde blitt trukket ut som vinner av en ipad mini, og at den kom i posten. Jeg var mildt sagt sjokkert.

 

Jeg synes fortsatt ikke de behandlet meg bra på standen, men det viser at det lønner seg å være sta og tålmodig om man ønsker noe, og ikke la det faktum at du er usynlig og trenger litt hjelp, stoppe deg. Noen ser og hjelper deg tilslutt.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits