nøttemix til å erstatte godteri

Jeg trøstespiser, jeg spiser for å holde anfallene unna og jeg sliter med å huske å spise før jeg er så sliten at jeg ikke orker å lage mat. Alle disse er grunner til at jeg spiser så mye godteri jeg ikke liker. Merkelig er det mest salt jeg føler for og ikke søtt når jeg trenger å trøstespise og det er mye bedre å ta en neve nøtter en sjokolade for å få opp blodsukkeret nok til å orke å lage mat. Det at miksen står fremme på benken hele tiden gjør det også enklere enn å finne frem en sjokoladebit. Jeg må legge lokk over miksen da, for ellers får jeg ikke ha den i fred, Sirius er veldig glad i nøtter og begge katene elsker å slikke på salte ting.

 

Jeg lagde miksen selv for da er jeg sikker på at jeg får en jeg liker og som dekker behovet mitt for både søtt og salt.

jeg la fruktbitene og rosinene i skåla først og helte de salte nøttene over, dette for å få litt ekstra salt på frukten. Så rørte jeg rundt med en gaffel for å få det godt blandet. Det beste ville vel hvert å putte det i en pose eller boks og ristet det sammen, men gjorde ikke det denne gangen.

innhold:

#sunnsnaks #nøtter #nøtteblanding 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits