saw 1-3 i dag

Noen gang hatt lyst til å se noen av saw filmene, men ikke gjort det? I dag er sjansen for fra klokken 21.00 og utover kvelden går de tre første filmene i serien etter hverandre.

Saw handler om psykopaten som blir kalt jigsaw fordi han alltid legger igjen en puslespillbit etter drapene. Han tester mennesker som har gjort en stor synd ved å sette dem i livsfare, består de testen overlever de, består de ikke dør de.

Saw 2 her er en del mennesker låst inne i et hus med gass, nok en gang er det best å følge spillereglene og bestå testene for og ikke dø. Viktigst er det nok allikevel for politimannen som har en sønn inne i huset.

 

Saw 3 i de siste mordene har det ikke hvert mulig for de utvalgte å vinne, jigsaw ligger nå for døden og legger opp et hardt løp for assistenten hans og de andre i spillet. Målet med spillet er å holde folk i live, men hvem?

Saw (2004) Poster Saw II (2005) PosterSaw III (2006) Poster

#skrekk #horror #saw

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits