utfordringer, de gjør livet spennende

Nå vil vel de fleste påstå at å ta en t-bane igjennom byen ikke er store utfordringen, men når du lider av så sterk angst for tette steder med mye folk, ikke har kjørt t-bane alene på 7-8 år og skal ha med deg en elektrisk rullestol som kan være vanskelig å navigere, ja da øker det nivået litt.

Men jeg skal til Ullevål stadium og hente billetter til kampen i dag og jeg har krefter nok til å prøve ut denne ruten. Den eneste grunnen til at jeg tør å prøve er at jeg kan sitte på den ene banen hele veien, og skulle jeg ikke komme av får jeg bare sitte på tilbake til Karlsrud igjen.

 

Jeg vil ha med stolen i tilfelle det blir kø, og da er taxi utelukket, jeg kunne ha tatt den manuelle, men da blir det like mye styr som å ta t-banen. Jeg tror stolen kunne ha kjørt fra Lambertseter og bort, men tar ikke sjansen. Dumt å bli sittende igjen midt i Oslo uten strøm. Jeg har også muligheten til å kjøre tilbake eller ta en tur innom sentrum på tilbakeveien og jeg føler meg opp til det, så tror dette er beste løsning.  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits