en dag full av anfall

Egentlig føler jeg meg ganske grei I dag, men med en gang jeg har prøvd å gjøre noe har anfallene ligget på lur. Det har ikke stoppet meg fra å dra på senteret å poste den siste gaven fra giveaway runden min og kjøpe kino billetter til senere i uka. Heller ikke å dra på rema 1000 og handle mat. Jeg burde vel egentlig ha tatt varselet når jeg kjørte feil til rema 1000, men jeg ville gjøre alt når jeg først var ute og kjørte4 dit allikevel. for å si det slik, det var på et tiendelssekund at jeg kom meg igjennom kassen, ut til stolen min og fikk satt meg ned før kroppen sluttet å virke. Etter en liten runde med kramper så jeg opp å så sjokkerte øyne rundt meg som både var nysgjerrige, redde for å måtte gripe inn, og lettet da de møtte blikket mitt. Jeg hadde kontroll nok til å sette meg ordentlig inn i stolen, sette opp armlenene slik at jeg ikke falt ut og så startet det igjen. Jeg sperret av en del så jeg måtte få ut varene av handlekurven som sto vedsiden av stolen min og flyttet på den, noe jeg gjorde etter andre anfall og gikk rett inn i tredde, men denne gangen var alt i orden og jeg satte meg tilbake i stolen og lot krampene gjøre seg ferdig før jeg kjørte hjem igjen.

Måtte også sitte noen minutter etter at jeg hadde parkert stolen hjemme for å kunne klare å stå på bena, men her var jeg trygg så det plaget meg ikke.

Det tok vel en times tid før det hadde sluppet kroppen min helt, og hva gjorde jeg da? Jo jeg startet med husarbeid. Ordne medisiner, ta kattedo, støvsuge leiligheten, rydde kjøkkenet osv? på slutten av støvsugingen krabbet jeg rundt og satt på gulvet, men det ble rent. Viljen skal ihvertfall ingen ta meg på.

 

Nå sitter jeg frustrert og lurer på hva jeg skal gjøre, hodet sier jeg kan gjøre det meste, men jeg vet at kroppen ikke er enig.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits