jeg følger korpset

Jeg har hvert på marked på Kirkeristen og skal bare innom noen få butikker før jeg reiser hjem. Vel denne planen ble fort endret da jeg hørte et korps spille nede ved Østbanehallen, jeg kjørte ned dit å så på og fulgte etter når de gikk opp Karljohansgate.

Det er lettere sagt en gjort å følge et korps/tog opp den gata, så halvveis kjørte jeg fra dem, rundt en av bygningene slik at jeg kunne komme til fronten og filme hele toget. Kastet meg på igjen når det hadde passert, men det var umulig å svinge rullestolen fort nok igjennom menneskemassen til å henge med.

Men godt over en time senere kom jeg frem til målet deres, jeg må innrømme at det var helt andre ting som gjorde at jeg brukte mer enn en time på turen stortinget ? rådhusplassen. Når jeg allikevel hadde mistet korpset var det ikke noe hastverk.

 

Nede på rådhusplassen var det en liten festival, jeg kjørte rundt og tittet i bodene før jeg innså at jeg måtte dra hjem.
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits