brusboks lokk

Kjøpte denne greia i Sverige og synes den er genial. Sikkert mest beregnet for barn, men også fin å ha når du har katter som dytter og smaker på alt de kan.

Lokket skal være helt tett så du kan beholde brusen i boksen bedre etter at den er åpnet, den fungerer også som bokseåpner.Øverste delen kan tas av slik at du kan plassere boksen inni den og toppen du drikker av har «gitter» i åpningen så vepser og andre krypdyr ikke klarer å klatre inn.Det var en del andre bruksområder på tegningen også, men jeg så ikke så nøye etter og disse er de jeg har prøvd.

 

4 kommentarer

Ina Malen

14.03.2014 kl.20:52

Hei. Vi har en Ungdomsbedrift i klassen som kaller seg for Lokk på Boks UB, og de selger slike lokk. Og Jeg lurer på om du kunne ha vist meg hvordan du kan bruke den som boksåpner?

Hadde vert fint og fått svar på e-post.

Linn Helene

14.03.2014 kl.20:59

Ina Malen: mail på vei

Ann helen .

04.08.2017 kl.18:39

Husker du hvor i sverige du kjøpte dn?? :)

Linn Helene

04.08.2017 kl.21:45

Ann helen .: stor matbutikk i strømstad, men det er noen år siden

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits