Den usynlige redselen

Alle er redd innimellom og de fleste vet hva redsel er, hjertebank, store pupiller, skvetten følelse av uro osv?

 

Men det finnes en redsel til, en som er usynlig, ikke bare for de rundt deg men for deg selv også. Siden ingen av de klassiske symptomene oppstår ignorerer vi det og fortsetter som vanlig, men redselen bygger seg opp inni deg allikevel og tar all energien du har. Er du oppmerksom kan du se denne redselen også, men du må kjenne deg selv eller vedkommende godt for å oppdage de små tegnene. For selv om du ikke viser tegnene til redsel, søker du etter trygghet.

Man kryper litt ekstra sammen når man legger seg, starter å dekke til hele kroppen med klær selv på de varmeste dagene for å få en barriere mellom deg og verden, lager deg flere rutiner og er mye mer følsom for forandringer rundt deg.

Denne redselen er akkurat som den andre et overlevningsinstinkt, kroppen som søker trygghet fordi den forstår at noe ikke er som det skal. For noen kan det være at de blir observert eller at de merker en forandring i en de bryr seg om, ja til og med forandringer i seg selv kan skape denne reddselen.

 

Men hvordan bekjemper man den? For selv om du kanskje vet hva som er grunnen, er det ikke alltid noe du kan gjøre med den.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits