ingenting smaker så godt som maten du har jobbet hardt forNok en gang forsvant jeg inn I bærenes verden for flere timer. Denne gangen kom jeg ut av et bringebær kratt som var høyere enn meg og som du nesten kunne gå deg vill i, håret sto i alle kanter og jeg var fornøyd med dagens fangst. Jeg aner ikke hvor mye bær jeg har plukket i dag, men vil gjette på ca en kilo til sammen. Mest bringebær men også litt rips, blåbær og en hel markjordbær. De siste fikk som vanlig mamma.

 

Det er ganske uvanlig å snuble over vilt voksende rips busker, så det var denne som var dagens mål. Alt annet var egentlig bare bonus. 

Det ble bringebær til kveldsmat, men før jeg legger meg skal resten av bærene renses, skylles og fryses. Det blir tydeligvis en sen kveld. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits