Bok: While I Live (The Ellie Chronicles)

Krigen er over og ting starter å gå tilbake til det normale, eller så normalt det kan bli når du har mistet meste parten av landet ditt, fått et nytt naboland og 20.000 mennesker er pakket sammen der det før bare var 8000. familien har økt med en siden ingen har klart å finne Gavin sin familie og han har flyttet inn sammen med Ellie og familien hennes. Ellie, Homer og Gavin er på vei til en piknik da de hører skudd fra gården, de løper så fort de kan ned og finner foreldrene til Ellie drept. Ellie sliter med sorgen over foreldrene sine, det nye ansvaret om å ta vare på en ung døv gutt og advokaten som på liv og død skal selge farmen hennes. For å gjøre ting litt mer komplisert har det dukket opp en gruppe som har i oppgave å gå over grensen til det nye landet og redde folk, levere papirer og andre ikke helt lovlige aktiviteter.

 

Selv om ikke alt er helt realistisk i historien, følger vi fortsatt en sterk jente som vet å hente hjelp fra vennene sine. Men når en av vennene hennes blir fanget på den andre siden av grensen får hun virkelig vist sine sterkeste egenskaper, hun er og blir en kriger.

 

Jeg synes boka var grei, men ikke helt opp i standarden til den første serien

 

Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits