en bytur ( salg på panduro)

i dag møtte jeg Stine i byen, som vanlig fant hun meg på outland, dypt fasinert av bok nyhetene deres. Jeg pleier å ta bilde av bøkene jeg vil lese og lete etter dem som lydbøker, jeg sliter fortsatt med å lese bøker selv.

Vi tok en vandretur igjennom de vanlige butikkene og tok ting med ro.

På lush kjøpte jeg ansiktsmaske (cupcake), bodylotion (sympathy for the skin) og balsam( retread). Jeg fikk også med fire prøver: sexy peel og godmother såpe, r & b fuktighetskrem for håret og its raining men shower gel.På tgr ble det bare to pakker med perleglass, jeg er litt redd de er på vei ut. 

 

Men tilslutt var vi på panduro og der er det 70% på resten av salget. Jeg følte jeg plukket med meg så utrolig mye og prisen kom på litt under 200 kroner. Morsomt var det å se på kassalappen og lese at jeg hadde fått 448 kr i rabatt.
2 kommentarer

Elisabet

12.08.2013 kl.19:58

flotte innkjøp :) Har du forresten prøvd denne nettsiden http://startshop.no/?ref=49b87ea4-7ada-48a9-8a1c-af005f791d54 ? Det er sånn at du får penger tilbake når du handler på for eksempel nelly, blivakker, blush, bubbleroom, proteinfabrikken og mange flere :) Du får også rabatter :D

Majell <3

13.08.2013 kl.09:30

LUSH <3

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits