en bytur i mengden

Dette var nok ikke dagen for en som sliter med folkemengder å dra til byen. Først måtte jeg kjøre sikksakk igjennom folket som var på vei til øya festivalen. Glade folk som er mer opptatt av å komme seg fremover enn og ikke bli påkjørt?

Så kommer du til jernbane torget og forsøker å bevege deg oppover den første delen av Karl Johansgate, her kan du bare gi opp sikksakk og sette tempoet ned på ekstremt sakte med bråstopp jevnlig. Ikke var det bare mange folk der, men også en lang kø til bikbok.

Senere fortsatte jeg opp veien og møtte på neste store problem, dette er vist dagen for fotballfans til å løpe rundt med drakter på seg. Og ikke bare er de mange, men utrolig bråkete når de ser en med samme farger på seg, og igjen, de var mange.

Heldigvis ble det en pause med bare de vanlige irritasjonene før jeg skulle hjem igjen, og nok en gang måtte passere øya festivalen, hvor det nå var enda flere folk en tidligere på dagen.

 

Ikke rart jeg kom hjem med dundrende hodepine. Ikke fikk jeg kjøpt det jeg skulle ha heller utsolgt og så orket jeg ikke mer.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits