kjærlighet

Jeg vet hva du tenker jeg vet hva du vil, jeg vet at ditt hjerte følger sitt eget spill. Når du kommer og legger deg tett inntil meg, vet jeg du hovedsakelig tenker på deg.

Men innimellom overasker du meg, særlig om jeg er lei meg. Da kommer du forsiktig som en trøstende ånd og viser meg kjærlighetens bånd.  Du tørker vekk en tåre du roer meg ned, og lar meg se at det finnes et håp et sted.

Jeg vet hva du tenker jeg vet hva du vil, jeg vet at ditt hjerte følger sitt eget spill. Jeg vet når du snakker, er det noe du vil. Men ikke alltid lett å forstå hva som skal til.

Jeg styrer og steller, jeg passer på. Men vet at din standard kan jeg aldri nå. Jeg er glad du tolererer livet her, for du vet egentlig selv at du er veldig sær. du vet at jeg prøver du vet at jeg vil, men at jeg ikke alltid klarer å strekke til.

 

For samme hvor mye du maser så elsker jeg deg, du er en del av hjertet i meg. Og selv når vi krangler og jeg blir lei, vet du jeg aldri vil forlate deg.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits