isbaren åpnet

I dag har isbaren på senteret endelig åpnet?

Jeg måtte prøve en og kjøpte en is med jordbærsmak. De har jordbær, vanilje, original og sjokolade. Isen som skal være yoghurt is skal inneholde 0 % fett, men det kommer jo litt an på hva du velger å putte på.

Isen selges som løsvekt, så du tar en kopp og fyller is i den. Du velger selv hvilken is du vil ha og kan blande fritt. Så går du langs disken og plukker ut hva du vil ha til og på isen. Her er det alt fra kiwi til tuttifrutti strø, så setter du isen på en vekt og betaler for akkurat det du har i skåla.

Min is var med kiwi, daim kuler, nøttekrokan og mørk sjokolade.

Litt usikker på hva jeg syntes om isen, den hadde litt konsistens som sorbe is, det var ikke det at jeg ikke likte den, men at det var noe nytt og jeg trenger tid til å venne meg til nye ting.
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits