bok: The Third Day, The Frost ( tomorrow series) - John Marsden

Ellie og vennene hennes er utmattet etter det siste oppdraget sitt og knust etter dødsfallet av Chris. Etter å ha sittet i ukevis i helvete bestemmer de seg for deres største oppdrag frem til nå, de skal se om de kan gjøre noe med båthavna. På veien dit finner de Kevin, han som kjørte bort med den skutte venninna deres i bok en. Han er del av en arbeidsgruppe og kan ikke rømme fordi de holder familien hans som gisler. De bruker som vanlig hodet og klarer å få han med seg ved å få soldatene til å tro at han er død.

De bestemmer seg for å sprenge opp skipet som ligger i havna, men mye går galt og det er nesten så de ikke slipper unna med prosjektet i live. De gjemmer seg i en skraphandel og finner her en radio hvor de kan få kontakt med New Zealand og militæret, men det er ingenting de kan gjøre for dem.

De bestemmer seg for å ta en ferie og prøver å flykte området, men blir tilslutt tatt. Nå venter uker i fengsel hvor de er livredde for alt, men mest av alt å bli henrettet.

 

Dette er boka jeg ikke klarte å legge vek og måtte ta en hel dag blogg pause for, etter denne tok jeg noen dager fri fra bøkene fordi det var et naturlig stoppe sted. Egentlig har nok de tre første bøkene føltes som en lang bok, og siden de er så korte burde de kanskje egentlig ha hvert det?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits