på tide å ta kontroll over sex livet

Advarsel: dette innlegget er seksuelt og personlig, om dette vil støte deg så ikke les det, er du familie tenk deg om og vurder om du vil lese det.

Som jeg har skrevet i innlegg før, så sliter jeg seksuelt grunnet overgrep. Hvordan ting går, har egentlig bare blitt verre og verre med årene og jeg har kommet til et punkt hvor det å få noe inn i meg, eller tanken på det, starter brekninger og kvalme som kan holde på i timer.

Jeg har bevist holdt meg unna kjærester de siste årene, men nå føler jeg på resten av meg at jeg savner en å dele livet mitt med.

Jeg har en veldig lang vei å gå før jeg følelsesmessig og fysisk er klar for dette og har bestemt meg for å jobbe med dette.

Mitt første mål er å kunne ha sex, og for å klare dette må jeg omkoble kroppen min fra å forvente noe vondt og forferdelig, til å forvente noe godt. Og første skritt må være å vise den at det ikke er så farlig.

Min teori er at om jeg bruker en veldig tynn dildo og venner kroppen tid den, kan jeg kanskje klare å jobbe meg til avslappelse og nytelse. Jeg sier ikke det vil være lett, men jeg ser optimistisk på planen.

 

Så i dag dro jeg ned på kondomeriet og kjøpte de tynneste dildoene jeg kunne finne.
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits