en kvalm følelse sprer seg i kroppen

Først kunne jeg nesten ikke tro mine egne øyne da jeg så det sto at George Zimmerman var frikjent for drapet på Trayvon Martin, men så slo det meg, han gjorde aldri noe galt, han var uskyldig.

For hvem er det som egentlig har skyld når det å forfølge en tenåring igjennom gatene i mørket, med våpen klar til å skyte om han skulle merke at han ble forfulgt er helt greit.  

Zimmerman gjorde virkelig det han tenkte var riktig, det samfunnet fikk han til å tro var en god avgjørelse. Følg etter en tenåring med våpen for å se om det er en liten sjanse for at han er kriminell. At Zimmerman skulle dømmes for mord grunnet dette ser jeg er å overdrive, han burde få en kraftig bot for å være dum, dømmende osv? men morderen er samfunnet.

Det at han ble frikjent viser jo også bare at samfunnet og rettsvesenet synes at slik oppførsel egentlig er greit, eller det viser at de vet de har lagt det opp til at det er greit, og skulle Zimmerman dømmes måtte noen hoder rulle.

Kvalm blir jeg av tanken på at det nå er offentlig i Florida at du kan forfølge svarte unge menn med våpen om natta, og drepe dem om de reagerer på oppførselen din.  Du har faktisk rett til det!

 

Men jeg velger å tro at frikjennelsen av Zimmerman fører til en stor oppvaskrunde, og jeg håper at folk ikke legger saken bak seg og glemmer den frem til neste gang noe likt skjer. Slik at neste gang en mann forfølger en tenåring igjennom gatene, er det ingen tvil om hvem som er den skumle og truende.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits