sims 3 create a world tool

Da har jeg sittet de siste timene og jobbet på en verden til Sims 3. siden jeg prøver å være nøye på detaljer går jobben veldig sagte. Når jeg endelig har fått til brua, og hvordan jeg vil ha boligene på første del, prøver jeg å åpne det i spillet og jeg får bare problemer. De første to gangene klarer jeg ikke å finne verdenen min grunnet all himmelen, den første gangen krasjet også spillet når jeg skulle gå inn å se om det var noe som kunne hjelpe under settings.

Tredje gang finner jeg nabolaget, men da jeg prøver å trykke på en av tomtene for å bygge den opp, virker ikke grafikken og det er store blå bokser der informasjon og valg skal være. Men dette er egentlig et lite problem, om de ikke vil la meg bygge tomtene her kan jeg jo alltids lage dem i andre nabolag og overføre dem, men når jeg trykker på offentlige tomter delen krasjer spillet på nytt.

 

Jeg forstår ikke hvordan noen kan klare å lage noe her, men jeg gir ikke opp, tar bare en pause for i natt. Ønsker fortsatt å få til apocalypse challange med verden.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits