en premie til glede for fler

Jeg var virkelig overasket da det dukket opp en konvolutt i posten min som hadde håndskreven adresse. Ikke ventet jeg noe spesielt og håndskrevet adresse pleier sjeldent å være reklame eller fra kommunen.

Jeg var på vei ut døra, men tenkte jeg skulle ta en rask titt for å se hva det var, og når jeg åpnet opp konvolutten falt det kino billetter ut. Det var tre billetter som falt ut og jeg plukket opp alt sammen og la det i postkassen igjen, jeg var på vei til å møte mamma på senteret og hadde ikke tid til detaljer.

På veien til senteret ringte jeg tanta mi og fortalte at jeg hadde vunnet fire billetter til en kino film og at jeg gjerne ville ta med fetteren og kusina mi. jeg gjettet på at det var fire, for det er sjeldent en premie er 3 billetter, og jeg forsto jo med en gang at det var en premie.

Premien var forresten fra Bosch.

Så i dag var jeg og byttet inn tre gavebilletter inn i tre ordentlige billetter, så i morgen skal vi se på Epic. Siden den siste kusina mi ikke kunne være med får hun den siste billetten om hun vil ha den, ellers lodder jeg den ut.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits