god middag, men rett i sengs

Det var kjempe god middag hos mamma i dag. Etter at venninna mi Sandra har lagt ut innlegg om alle de gangene hun har spist en av mine favorittretter, sendte jeg melding til mamma som sa: hvis ikke du lager spagetti carbonara i dag, er det stor fare for at jeg gjør det.

Hint ble tatt positivt i mot og vi fikk spagetti.

Rett etter at vi hadde spist fikk jeg følelsen av at noen flyttet en fjær opp og ned halsen min, det kilte. Jeg er vant til at det svir mer når jeg får allergisk reaksjon, så jeg tenkte ikke alt for mye over det, ikke før blemmene dukket opp i munnen min.

Først var det 1, så 2. jeg fortalte mamma det, men siden jeg var så utrolig utmattet sa jeg at jeg kjørte hjem og tok allergitabletter hjemme. Innen jeg fikk kjørt 200 meterne ned til meg hadde jeg plutselig fire blemmer i munnen. Jeg tok to tabletter og la meg, da sluttet det i hvert fall å vokse opp flere blemmer, de fire jeg allerede hadde fått, forsvant ikke.

Alle blemmene er på høyere side, to på innsiden av skinnet, en under tunga og en i tannkjøttet til den bakerste tannen nede.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits