pokemon allsang på desu

Kanskje ikke den beste ideen, å be folk melde seg på cosplay konkurranse etter at dommerne har kommet opp på senen, men hvordan kunne de vite at så mange ville melde seg på i siste liten.

Ikke er det lett å stå på senen når tiden bare går og går heller. Publikum har masse ideer og det blir foreslått både vitser og gåter, men det er sangen som slår igjennom.

Men hva skal han synge, han ønsker en større utfordring enn bæ bæ lille lam, og da noen roper pokemonsangen spør han på hvilket språk. Det blir engelsk og selvfølgelig hele salen kaster seg med i sangen. Men det tar tid å få registrert alle deltagerne og da publikum ønsker en sang til og han på senen prøver å si nei, tar teknikk folkene over og setter på pokemonsangen, så da blir det ny all sang med en sang alle tror de kan, men ingen kan.

Konkurransen startet til slutt da

 

 vi vokser vist aldri opp!!!

Stikkord:

4 kommentarer

iselinilsen

13.04.2013 kl.23:46

NATTA FINAAA

Linn Helene

13.04.2013 kl.23:47

iselinilsen: natta

Hobby bitch

14.04.2013 kl.02:33

Haha så stilig :D

Linn Helene

14.04.2013 kl.13:08

Sandra sømo/ Hobby bitch: vi har det morsomt der

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits