når verden surrer fortere enn karusellene du husker, da er det på tide å legge seg.

Jeg har nå hvert og handlet lunsj for i morgen, men formen min var verre en jeg originalt trodde og jeg hadde nok en gang en butikktur hvor jeg mumlet til meg selv, ikke besvim, ikke besvim, ikke besvim.

Heldigvis hadde jeg den elektriske rullestolen, men jeg har nå innsett at den er for stor til å bruke på senteret. Den går på en millimeter inn i heisen, men jeg er redd for at jeg kommer til å knuse glassdøra til slutt ved å måtte kjøre helt på den for å få døra bak til å lukke seg.

I dag ble jeg også klemt i heisdøra fordi det sto en rullestol i heisen som skulle ut når jeg skulle inn. Selv om den kjørte ut den andre døra, startet døra på min side å lukke seg i det jeg kjørte inn, og den slo hele stolen inn til siden, heldigvis ble ikke jeg skadet grunnet stolen sin størrelse, og heisen fortsatte å virke.

Det er ikke sensorer i døra, men det er jo også den eneste grunnen til hvorfor heisen går når jeg prøver å ta den.

Har fått pakke i posten, og pakke av en av mamma sine naboer, men venter med å se på det til etter jeg har fått sovet litt ekstra.

Jeg måtte sitte og halvsove i stolen i 15 minutter fra jeg parkerte den og til jeg kunne prøve å gå opp til leiligheten min i første. Da hallusinerte jeg så ille at jeg forsto at dette ikke gikk, fikk satt inn det som må stå kaldt i kjøleskapet og går og legger meg nå.

Gleder meg til å stå opp og åpne pakkene mine.

Én kommentar

kristinerosok

12.04.2013 kl.14:55

Ønsker deg en fin dag :)

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits