noen burde passe på barna som løper fritt på sentrene

Eller lære dem til å se rundt seg slik at de ikke kommer i fare.

Ok, nå var ikke guttungen akkurat i fare i dag, men det var bare fordi jeg er en snill og tålmodig elektrisk rullestol bruker som forutså at han kom til å stelle seg 1 m foran rullestolen min, så jeg startet ikke å kjøre. Og som prøvde å få kontakt med han i nesten et minutt for å få han til å flytte seg (uten at han reagerte) til han gikk inn i butikken han kom fra igjen. Fint uvitende om at å bli kjørt på av en elektrisk rullestol fordi du er uoppmerksom og helt i dine egne fantasier kan være vondt.

Litt overasket over at ingen gikk bort og flyttet gutten eller informerte han om situasjonen siden jeg satt der og ropte på han og tutet. Jeg hadde ikke kunnet kjøre ut uten å treffe han, så god svingradius har ikke stolen min.

Egentlig ikke overasket, bare litt skuffet.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits