film: Flight

En pilot som både er full og rusa, havner i et fly som er ødelagt. Kun hans utrolige egenskaper som pilot får flyet til å nødlande istedenfor å styrte med nesen først. 6 personer omkommer i ulykken og han blir vekselvis sett på som helt og skurk av media og overlevende.

 

Problemet var at han var full og dette er ulovlig, det blir satt inn advokat for å hjelpe han, men jo mer han føler de presser skylden av ulykken over på han, jo mer drikker han. Noe som ikke er så bra når han må på høring om ulykken.

En fin dramafilm som handler om å finne veien til sannheten og ærligheten. En film uten slemme, men som viser at livet kan by på påkjenninger.

Det er kun starten av filmen som har noe action i seg, da flyulykken er en viktig del av historien.

Syntes filmen var fin nok, skulle nok heller ha ønsket meg mer flyulykke og mindre drama, men nå er jeg fasinert av flyulykker da.

Ps: sitter med en liten ettertanke om at det kanskje var rusen som gjorde at han klarte å redde flyet, for selv om han er en genial pilot gjorde han valg som man edru kanskje hadde tenkt litt mer over.

 

Én kommentar

iselinilsen

29.03.2013 kl.13:03

KOS DEG MASSE I DAG FINA

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits