Sex dømt får fortsette som lærer!!!

det finnes mange måter å se ting på, og om jeg skal sette meg inn i straffen blir jeg gal.

Har du sex med mindreårige mener jeg du allerede har gitt opp en del av dine rettigheter, selv om de er 14 og 15 og ikke småbarn. Men man kan diskutere kjærlighet, alder og frivillighet til man blir blå, dette er vanskelige temaer.

Men om du først har vist så dårlig dømmekraft kan jeg ikke forstå hvordan han kan sendes tilbake til lærerjobben. Han har allerede vist at han ikke kan stå i den rollen ovenfor tenåringer og at de er noen få år eldre gjør ikke saken bedre. Man skal være trygg på lærerne sine, og du skal kunne være så forelska du vil, det er hans oppgave å være voksen og erfaren.

Å bruke unnskyldningen om at han antageligvis ikke vil gjøre dette igjen er også skummel, han har jo gjort det to ganger allerede. Er mangelen på lærer virkelig så ille at vi tar dem uansett. Eller er det greit at elevene på ungdomskolen om 5 år må forholde seg til han.

Om jentene var villige er det helt greit for meg at han får sone hjemme med fotlenke, men han har vist at han ikke er ansvarlig nok til å være lærer og noen ting burde man ikke få flere sjanser på.

Det norske samfunnet skremmer meg innimellom 

2 kommentarer

minnenesomvarer

28.03.2013 kl.08:59

det er bare helt sykt at de lar han fortsette... burde aldri skje

Linn Helene

28.03.2013 kl.15:00

minnenesomvarer: nei jeg er rystet

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits