Nestlé Shredded Wheat fullkornsputer med røde bær

Bilde

det tok litt tid før jeg fikk den i posten, og når jeg endelig hadde fått den slet jeg med å huske å kjøpe inn melk. Men man glemmer melk bare så mange ganger, så jeg har endelig fått prøvd den nye frokostblandingen.

Det første som slo meg var at bitene ikke fløt i melka, noe som gjorde det litt vanskelig å ta bilde av. Jeg forstår nå hvorfor det er bilde av biter som faller i melka på pakningen.

Den nye typen frokostblanding er fullkornbiter 67% (kalt puter) som er fylt med røde bær 33% (Bringebær, Jordbær og Tranebær)

Jeg lot putene ligge i melken og trekke litt før jeg startet å spise, dette er fordi jeg ikke er glad i tørr mat og ville mykne dem opp litt før jeg spiste. Jeg fikk fortsatt følelsen av at de var litt tunge og svelge og at de vokste litt i munnen når jeg spiste dem.

Smaken som kommer når du tygger dem i stykker er god, men absolutt ikke en frokostblanding som du kaster i deg når du har dårlig tid, ta deg tid til å tygge?

Det er et stort pluss med frokostblandinger du ikke behøver å tilsette sukker til, men en del av det positive forsvinner når det er fordi det er sukker i blandingen fra før.

Jeg tror ikke dette er et produkt jeg vil kjøpe, men det var greit og jeg skal nok få spist opp pakken (noe som sier mye, jeg kaster mat jeg ikke liker) tenkt å prøve den ut i biola med bringebær smak, kanskje det er en litenforandring av tilbehøret som gjør at produktet går fra greit til godt.produktet fikk jeg for å prøve av likenshare, test produkter og si hva du mener.

 

2 kommentarer

iselinilsen

26.03.2013 kl.22:57

SER DEILIG UTTT

Linn Helene

26.03.2013 kl.23:03

iselinilsen: da får du prøve, vet de delte ut gratis på hjemmesiden sin en stund... kanskje de gjør det enda.

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits