dårlige nyheter og dårligere nyheter

Jeg var ikke så veldig glad når jeg fikk telefonen om at hun som skulle være assistenten min har trukket seg. To dager før hun skulle komme må firmaet starte og lete etter en ny. Egentlig var jeg ganske glad for hun som skulle starte hos meg, men hun syntes tydeligvis det var for langt å kjøre og valgte å bryte avtalen. Det er veldig vondt, men jeg overlever og jeg kan ikke klage over at jeg fikk beskjed for sent.

Men i løpet av dagen har jeg latt denne nyheten ligge i glemmeboka, når alt var ordnet som måtte ordnes, var det bare å komme seg videre. Helt til jeg satte meg ned på gulvet på soverommet og lette etter perler.

Når jeg perler mister jeg en del og de er nesten umulige å finne igjen på mitt sprekkete gamle tregulv, så innimellom setter jeg meg ned med lommelykt og pinsett og ser om jeg kan redde noen før støvsugeren kommer og tar dem.

Nede på gulvet møtte jeg på en kosesyk katt (ingen stor overraskelse i dette huset) og en stk teppebille.  

Med denne teppebillen kan jeg konstatere noen ting.

1     1 -    det er vår

        2 - nedfrysning av alle klærne i vinter fjernet ikke billene

men jeg har levd med dem i så mange år, jeg skal vel klare et år til.

3 kommentarer

Hobby bitch

26.03.2013 kl.01:50

Å nei så leit :( du som hadde gledet de så mye og jei som gledet meg med deg, på dine vegne :/ du får velge og se det som at du får en bedre assistent og at hun itte var ment for det : ) Glad i deg snupp<3

Linn Helene

26.03.2013 kl.10:41

Sandra sømo/ Hobby bitch: slik jeg ser på det også, jeg ønsker ikke en som ikke står ved avtalene sine. det er trist, men hun var ikke for meg.

Hobby bitch

27.03.2013 kl.02:28

Bra du ser det sånn :)

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits