banker det på døra? jeg er livredd!

Oppholdet på sse har virkelig satt spor i meg.

Jeg sitter og ser på film på pc`n da jeg hører det som høres ut som et bank på døra. I løpet av et sekund flyr følelsene igjennom meg. Hjertet øker tempoet og tårene er på vei. Hodet tenker jeg vil bare være i fred, la meg være mens jeg oppgitt snur meg mot lyden for å se hvem som kommer inn. På gulvet vedsiden av meg siter Luna, han har akkurat hoppet ned fra akvariet for å gå på kjøkkenet og spise, men hun har delvis snudd seg og ser på meg med sjokkerte øyne, hva skremte deg så mye mamma? Burde jeg være redd også?

Lettelsen over at jeg faktisk er hjemme og at ingen kommer inn døra mi fikk i hvert fall tårene til å renne og jeg så ferdig filmen litt småsvimmel. ( man blir svimmel av å gå igjennom for mange følelser på kort tid)

Selv om jeg har det bedre og er tryggere, sitter en del av angsten jeg har levd med en måned fortsatt i kroppen. Regner med at det er grunnen til hvorfor jeg ikke klarer å roe meg helt ned og slappe ordentlig av.

Men håper det gir seg snart

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits