handletur

Det var godt å se senteret mitt igjen, og godfølelsen la nok igjen litt ekstra penger hos butikkene.

Jeg kjøpte en gave til sandra, men sier ikke hva eller hvor. Så kjøpte jeg 10 kg kattesand på dyregod.

Nede på apoteket ble det fire pakker med næringsdrikker (må hamstre opp før påsken) og det ble to overraskelses poser på glitter. Fikk også stempel kort med stempel fordi jeg handlet for 100 kr.På jernia ble det to pakker servietter (jeg kommer til å bruke lang tid på å stoppe den vanen) og en pakke med tenger. Aktivitøren på sse sa at det lønnet seg å kjøpe dem der, både billigere og bedre.

På nille ble det ikke noe, men fikk kjøpt meg mat og zits blad på meny. Nå var trillebagen så full at jeg bare kunne gå hjem, så ble ikke flere butikker.

Når jeg gikk ut av meny ble jeg stoppet av en spørreundersøkelses fyr som ville prate med de som hadde kjøpt lesestoff i butikken, han stoppet meg fordi jeg kjøpte zits bladet. For å svare på spørsmålene hans fikk jeg tre skrapelodd, men vant ikke noe på dem da.
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits