bok: The twelve - justin cronin

 

.The Twelve Cronin.jpg

Oppfølgeren til the passage

Jeg gledet meg til å lese videre om amy, peter og resten av gjengen som vandret på tvers av usa 100 år etter at verden hadde «gått under».  Men siden det ble tatt med en del flere halv monstre i denne boka, måtte vi nok en gang igjennom 20 kapitler med at verden gikk under. Og den delen kan jeg trygt si at jeg var lei av, vi hadde forstått det nå. Det var dramatisk og forferdelig om menneskene var verre enn monstrene.

Men etter hvert kom boka inn i sporene til forgjengeren igjen og jeg kunne glede meg over jakten på de 12 monstrene. Spent var jeg, og veldig skuffet når jeg forsto i hvilken retning historien gikk. Jeg måtte påpeke til noen at jeg trodde det skulle komme flere bøker, men de kunne da ikke ta livet av alle monstrene i denne boka da?

Vel jeg hadde rett, det kommer en bok til, jeg gjetter den vil hete zero.

Men jeg er usikker på om jeg kommer til å lese den eller ikke, jeg ble ganske lei i løpet av denne boka.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits