elektrisk handlevogn på sandvika storsenter

I dag fikk jeg prøvd ut den elektriske handlevognen på Sandvika storsenter. Jeg hadde ringt ned på forhånd og spurt hvor jeg burde gå og om de hadde.

Den lille blå vognen bråkte som et mareritt, i hvert fall når du skulle rygge og var nesten umulig å navigere i butikkene. På panduro måtte de tilslutt flytte det ene bordet så jeg kunne komme meg rundt det, etter dette sluttet jeg å ta med vogna inn i butikkene, men dette begrenset selvfølgelig også hvilke butikker jeg kunne handle på.

Egentlig synes jeg slik liten elektrisk stol/ vogn til de som har vanskeligheter med å gå er genialt. Men det hadde hvert en fordel om man fikk plass i alle heisene, spesielt når man ikke kan bruke rullebåndene. Jeg var litt sjokkert over å finne en heis jeg ikke kom inn i, så hele den delen av senteret var umulig å komme til.

Men jeg ble flinkere til å kjøre og innen jeg skulle levere vogna og dra, rygget jeg fint inn og parkerte den. Men vil nok fortsette å holde meg unna butikkene med den.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits