sandvika storsenter på kryss og tvers

I går ble det arrangert tur til Sandvika storsenter av sse. En av mine mål var å få sett senteret, men jeg må innrømme at jeg er langt fra ferdig orientert, for en stor labyrint.

Men vi fikk gått på tvers igjennom, og det var mange butikker å se, og mange man burde holde seg langt unna om man ikke ønsker å tømme bankkontoen.

Jeg fant også ut at det gikk Ann å låne elektriske stoler der, så jeg skal nok det neste gang, for når jeg kom hjem var jeg sliten og jeg har hatt mye kramper i løpet av natta.

Men jeg fikk kjøpt noen småting, selv om jeg originalt ikke skulle ha noe.

 

Litt godteri, jeg klarte ikke å gå forbi et konfekteri, et ekte konfekteri, det er så sjeldent nå. Og selvfølgelig endte jeg opp med å kjøpe kjedelig løsvekt godt? vi kjøpte også en fin premie til bingoen i kveld. 

Et nydelig lite smykke tre 

nåler

blanke ringer ( til arbeid)

fargerike skjeer


I tillegg ble det litt mat og skjøtekabel til lyd, jeg hadde en kjempe fin dag og tror jeg har funnet meg en venninne.

2 kommentarer

herlig=)

memoria

26.02.2013 kl.11:51

Jeg har så og si bodd på det senteret. Husker det fra barndommen da det var halvparten så stort før de bygde ut i typ 2007 eller noe. Og nå jobber jeg der! :D

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits