kramper på merkelige steder

Det er ikke første gang jeg har fortalt om kramper på merkelige og ekstremt smertefulle steder, men i natt tror jeg kroppen klarte å finne det merkeligste stedet og det mest smertefulle. Det var bare 3 krampe tak, og bra er det for jeg tror ikke jeg hadde klart å ikke skrike av smerte om det fortsatte.

Jeg rykket til med et smerte gips når den først kom og tenkte at dette er umulig, men selvfølgelig viste jeg det ikke var umulig, der det er muskler kan det komme kramper, underlivet er ingen unntak.

Jeg vet ikke hvilke muskler det var der nede, det gjorde for vont til å kunne spesifiseres, men det kjentes ut som om noen stakk gigantiske skarpe kniver inn i meg.

Første tenke var at dette er smerter ingen kan forestille seg, men så tok hodet mitt opp med meg og jeg kom på at det finnes nok ange som kan forestille seg det og mye verre?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits